Zorgverzekering toelichting

Inhoudsopgave

 

Uw voedingsplan geeft u concrete adviezen en aanwijzingen om op een gezonde manier, via koolhydraatarme voeding, af te vallen.

De inhoud van uw voedingsplan is uniek, dus verschillend. Met de onderstaande inhoudsopgave geven we u een indruk wat de samenstelling is van uw voedingsplan betreffende het voedingsdoel afvallen via een koolhydraatarm dieet. Dit voedingsplan heeft gemiddeld genomen 80 A5 pagina's maar kan mogelijk 1 of 2 pagina's afwijken. Dit omdat er altijd persoonlijke aanpassingen voor u worden gemaakt.

Via het overzicht welke voedingsplannen leverbaar zijn kunt u het makkelijkste uw eigen voedingsplan bestellen.

 

VOORWOORD

 

ALGEMEEN

Persoonlijke gegevens

Disclaimer

Copyright

 

INHOUDSOPGAVE

 

1 VOEDINGSADVIES

1.1   Koolhydraatarme voeding

   1.1.1   Snelle en langzame koolhydraten

1.2   Geleidelijk afvallen

1.3   Calorieën en koolhydraten

1.4   Vezels

1.5   Gezonde voeding en variatie

1.6   Regelmaat

1.7   Suiker

1.8   Vitamines en mineralen

1.9   Vocht

1.10 Hongergevoel

1.11 Bewegen

1.12 Meten en wegen

1.13 Gegevens bijhouden

1.14 Wat nu als het niet lukt?

1.15 Hoe nu verder?

1.16 Eigen aantekeningen

 

2 WEEKMENU

2.1   Afvallen met koolhydraatarme voeding

2.2   Handleiding

   2.2.1   Wisselen met eetmomenten

   2.2.2   Eenheden

2.3   Weekmenu

2.4   Variatie

2.5   Honger en/of trek

2.6   Onverwacht

2.7   Eerste hulp bij moeilijke momenten

2.8   Eigen aantekeningen

 

3 VARIATIELIJST

3.1   Variatielijst

3.2   Handleiding

   3.2.1   Variatielijst

   3.2.2   Bij voorkeur en met mate producten

3.3   Productcategorieën

   3.3.1   Brood en graanproducten

   3.3.2   Smeerbare vetten

   3.3.3   Broodbeleg

   3.3.4   Melk en melkproducten

   3.3.5   Fruit

   3.3.6   Broodmaaltijd

   3.3.7   Soep

   3.3.8   Aardappel en aardappelvervangers

   3.3.9   Groente

   3.3.10 Vlees

   3.3.11 Vis

   3.3.12 Vleesvervangers

   3.3.13 Ei

   3.3.14 Kruiden

   3.3.15 Olie en vetten

   3.3.16 Jus

   3.3.17 Saus

   3.3.18 Warme maaltijd

   3.3.19 Nagerechten

   3.3.20 Tussendoortjes

   3.3.21 Snacks

   3.3.22 Dranken

   3.3.23 Alcoholische dranken

   3.3.24 Suiker vervangen door zoetstoffen

3.4   Richting gewichtsbehoud en gewichtsbehoud

3.5   Eigen aantekeningen

 

4 RECEPTEN EN TIPS

4.1   Recepten

   4.1.1   Pasta met geitenkaas en broccoli

   4.1.2   Lauwwarme tonijnsalade, sperziebonen, mais

   4.1.3   Oosterse roerbakschotel met kip

   4.1.4   Vispannetje met linzen en paprika

4.2   Tips keuze voedingsmiddelen

4.3   Overige tips

4.4   Eigen aantekeningen

Vorige