DietCetera uitgeschreven diëtistadvies

DietCetera

Onze DietCetera dietisten hebben voedingsadviezen voor een groot aantal voedingsdoelen voor u uitgeschreven. Daarbij geven we u uitgebreid schriftelijk advies welke voeding u juist wel en welk eten en drinken u beter niet kunt gebruiken. Ook maken we voor u een eigen voedingsplan in boekvorm.
Wij passen voor u op maat uw dieetomschrijving aan. Zoals aanpassingen voor uw voedingsdoel (uw dieetsoort), geslacht (man/vrouw), leeftijd en activiteitenniveau. Zo kunt u zelf nagaan welke dieetregels u moet volgen maar ook welke minder bij u passen. Wij zijn namelijk voorstander van zelfmanagement. Dat werkt vaak beter, duidelijker en is een stuk goedkoper. Mocht u aanvullend dieetadvies wensen dan kunt u natuurlijk altijd naar de diëtist bij u in de buurt gaan.

 

Het voedingspatroon dat u aanhoudt (wilt of moet) is uw dieet. Een dieet is gericht op uw voedingsdoel. Een voedingsdoel is het gewenste of vereiste resultaat van de voeding of samenstelling van uw voeding.

 

Enkele voedingsdoelen en dienstvoorbeelden

Stel u bent lactose intolerant:

  • Dan maken we voor u persoonlijk een voedingsplan boekje met daarin een voedingsadvies, weekmenu, variatielijst, recepten en tips.
  • Maar leverbaar is ook een productenlijst met te vermijden, weinig en zonder de allergene stof in 5 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans). Ideaal voor uw buitenlands verblijf.

 

Of u wilt een koolhydraatarm afvaldieet (we hebben meerdere afvaldiëten):

  • U bent voorstander van zelfmanagement en bestelt uw eigen voedingsplan koolhydraatarm boekje.
  • Maar u weet ook (vaak uit eigen ervaring) dat afvallen lastig is maar op gewicht blijven nog lastiger. U bestelt daarom dan ook, direct of naderhand, een persoonlijk anti JoJo (gewichtsbeheersing na afvallen) voedingsplan boekje.

  

Mogelijk heeft u een te hoge bloeddruk (hypertensie):

 

U heeft het vermoeden dat u intolerant bent voor Ve-tsin (MSG of E621):

  • U wilt deze smaakversterker vermijden en bestelt daarom het voedingsadvies.

 

U bepaalt waarvoor (welk voedingsdoel), hoe (e-document of boekvorm) en waarmee (welke dienst). Maar we geven u daar natuurlijk ook suggesties per voedingsdoel voor.

 

Bepaal welke voedingsdoelen voor u spelen via:

Gratis voedingsdoelen kennisbank
Ziektes
Aandoeningen
Aversies
Intoleranties
Medicijnen
Voedingsthema's
Voedingsthema's
Uiterlijk
Levensfasen
Allergieën
De focus van een dieet is niet afvallen

Veel mensen denken dat een dieet hetzelfde is als afvallen. En dat is niet juist. Een dieet is een aangepast voedingspatroon en dat ...........

3 personen in de wachtkamer van de diëtistenpraktijk

Onze door diëtisten geschreven voedingsadviezen zijn hoogwaardig, plaats- en tijdsonafhankelijk en scherp geprijst. Bij ons geen reistijd, reiskosten, parkeerstress, wachtruimte of tijdsgebonden spreekuren! De voordelen zijn .........

Diëtist en gewichtsconsulent samen in gesprek

Diverse beroepen houden zich bezig met het adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van voeding. Welke kunt u nu het beste nemen?
Een diëtist is een paramedicus met een succesvol afgeronde vierjarige ...........