Zorgverzekering toelichting

Inhoudsopgave

 

Uw voedingsplan geeft u concrete adviezen en aanwijzingen over hoe u gezond kunt eten, zodat u zo lang mogelijk fit en vitaal blijft.

De inhoud van uw voedingsplan is uniek, dus verschillend. Met de onderstaande inhoudsopgave geven we u een indruk wat de samenstelling is van uw voedingsplan betreffende het voedingsdoel Gezonde voeding levensfase 31-50 jaar. Dit voedingsplan heeft gemiddeld genomen 80 A5 pagina's maar kan mogelijk 1 of 2 pagina's afwijken. Dit omdat er altijd persoonlijke aanpassingen voor u worden gemaakt.

De inhoudsopgave gezonde voeding voor de levensfases 19-30, 51-70 en 71+ kunt u inzien door op de betreffende leeftijdsfase te klikken. Via het overzicht welke voedingsplannen leverbaar zijn kunt u het makkelijkste uw eigen voedingsplan bestellen.

 

VOORWOORD

 

ALGEMEEN

Persoonlijke gegevens

Disclaimer

Copyright

 

INHOUDSOPGAVE

 

1 VOEDINGSADVIES

1.1   Volwassenen (31 tot 50 jaar)

   1.1.1   Lichamelijke veranderingen

   1.1.2   Geestelijke verandering

1.2   Voeding voor volwassenen

   1.2.1   Energie

   1.2.2   De Schijf van Vijf

   1.2.3   Verantwoord snacken

   1.2.4   Voeding en leeftijd

   1.2.5   Voeding op het werk

   1.2.6   Voeding bij zwangerschap

   1.2.7   Voeding en gezin

1.3   Leefstijl

   1.3.1   Gewicht

   1.3.2   Ontspanning en stress

   1.3.3   Alcohol

1.4   Bewegen

   1.4.1   Verschillende soorten beweging

   1.4.2   De sportschool

   1.4.3   Bewegen met klachten

1.5   Eigen aantekeningen

 

2 WEEKMENU

2.1   Gezonde voeding

2.2   Calorieën, energiebalans en gemiddelde energiebehoefte

   2.2.1   Wat zijn calorieën?

   2.2.2   Energiebalans

   2.2.3   Gemiddelde energiebehoefte

2.3   Handleiding

   2.3.1   Regelmaat

   2.3.2   Wisselen met eetmomenten

   2.3.3   Eenheden

   2.3.4   Dranken

2.4   Weekmenu

2.5   Variatie

2.6   Eigen aantekeningen

 

3 VARIATIELIJST

3.1   Inleiding

3.2   Handleiding

   3.2.1   Variatielijst

   3.2.2   Bij voorkeur en met mate producten

3.3   Productcategorieën

   3.3.1   Brood en graanproducten

   3.3.2   Smeerbare vetten

   3.3.3   Broodbeleg

   3.3.4   Melk en melkproducten

   3.3.5   Fruit

   3.3.6   Broodmaaltijd

   3.3.7   Soep

   3.3.8   Aardappel en aardappelvervangers

   3.3.9   Groente

   3.3.10 Vlees

   3.3.11 Vis

   3.3.12 Vleesvervangers

   3.3.13 Ei

   3.3.14 Kruiden

   3.3.15 Olie en vetten

   3.3.16 Jus

   3.3.17 Saus

   3.3.18 Warme maaltijd

   3.3.19 Nagerechten

   3.3.20 Tussendoortjes

   3.3.21 Snacks

   3.3.22 Dranken

   3.3.23 Alcoholische dranken

3.4   Eigen aantekeningen

 

4 RECEPTEN EN TIPS

4.1   Recepten vanuit het weekmenu

   4.1.1   Pasta met geitenkaas en broccoli

   4.1.2   Lauwwarme tonijnsalade, sperziebonen, mais

   4.1.3   Oosterse roerbakschotel met ossenhaaspuntjes

   4.1.4   Vispannetje met linzen en paprika

4.2   Tips keuze voedingsmiddelen

4.3   Overige tips

4.4   Eigen aantekeningen

Vorige