Intake

Intake

Tijdens de intake verstrekt u de benodigde informatie voor uw advies en/of begeleiding. Voor de adviesdiensten zijn dat slechts basisgegevens. Voor de begeleidingsdiensten (diëtistconsult) kunnen wij u het beste helpen indien onze diëtisten een persoonlijke analyse voor u uitvoeren. Maar indien u zonder dit voorwerk met de diëtist wilt praten kan dat ook. De cliënt is koning.

Dienstenoverzicht

Registratie
Prijs
gratis

Door registratie, via het doorgeven van enkele persoons- en contactgegevens, krijgt u een eigen inlogcode. Hiermee heeft u toegang tot uw persoonlijke MyDietCetera portaal en gratis diensten zoals een voedingsdagboek en maatwerk vragenlijst. Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om en zullen wij u ongevraagd niet benaderen.

Vragenlijst op maat
Prijs
gratis

Onze diëtisten kunnen alleen (na uw opdracht) een persoonlijke analyse uitvoeren, en die informatie daarna gebruiken bij uw consult(en), indien we meer over u weten.

In onze vragenlijst op maat (u krijgt alleen die vragen welke relevant voor u zijn) geeft u antwoord op vragen rondom:

  • Leefomstandigheden: Denk aan werk, gezinssamenstelling, woonsituatie en dergelijke;
  • Medische achtergrond: Denk aan lichamelijke status, ziektes, zwaktes, medicijngebruik en dergelijke;
  • Voedingspatroon: Denk aan eetgewoontes, speciale voorkeuren, bereidingswijzen en dergelijke;
  • Beweging en energieverbruik: Denk aan sport, maar ook aan dagelijkse beweging op weg naar of tijdens school, werk of vrije tijd.

De vragenlijst bevindt zich in uw persoonlijke MyDietCetera omgeving.

Voedingsdagboek
Prijs
gratis

Onze diëtisten kunnen alleen (na uw opdracht) een persoonlijke analyse uitvoeren, en die informatie daarna gebruiken bij uw consult(en), indien we meer over u weten. Daarvoor is de vragenlijst en het voedingsdagboek.

In uw voedingsdagboek noteert u zo nauwkeurig mogelijk uw werkelijke consumptie van eten en drinken. Daarnaast is het wenselijk om aanvullende detailgegevens te noteren van zaken als beweging, omstandigheden, tijd, gevoel en medicijnen.

Het voedingsdagboek bevindt zich in uw persoonlijke MyDietCetera omgeving.

Persoonlijke analyse (30 min.)
Prijs
€ 29,95

Hierin nemen onze diëtisten de door u ingevulde vragenlijst en uw voedingsdagboek gedetailleerd door. De diëtisten analyseren deze gegevens en uw antwoorden.

De informatie uit die analyse wordt gebruikt tijdens uw diëtistenbegeleiding (indien u consulten heeft besteld). Wanneer nodig of nuttig zullen de diëtisten aanvullende vragen aan u stellen.

Zonder opdracht voor deze persoonlijke analyse nemen we uw vragenlijst en voedingsdagboek voor het consult niet door.