Zorgverzekering toelichting

Inhoudsopgave

 

Uw voedingsplan geeft u concrete adviezen en aanwijzingen hoe u het beste met lactose intolerantie om kunt gaan.

De inhoud van uw voedingsplan is uniek, dus verschillend. Met de onderstaande inhoudsopgave geven we u een indruk wat de samenstelling is van uw voedingsplan betreffende het voedingsdoel lactose intolerantie. Dit voedingsplan heeft gemiddeld genomen 76 A5 pagina's maar kan mogelijk 1 of 2 pagina's afwijken. Dit omdat er altijd persoonlijke aanpassingen voor u worden gemaakt.

Via het overzicht welke voedingsplannen leverbaar zijn kunt u het makkelijkste uw eigen voedingsplan bestellen.

 

VOORWOORD

 

ALGEMEEN

Persoonlijke gegevens

Disclaimer

Copyright

 

INHOUDSOPGAVE

 

1 VOEDINGSADVIES

1.1   Lactose intolerantie

1.2   Symptomen en diagnose

1.3   Verschil lactose intolerantie en koemelk allergie

1.4   Waar zit lactose in?

   1.4.1   Melk en melkproducten

   1.4.2   Kaas en boter

   1.4.3   Voedingsmiddelen met melkbestanddelen

1.5   Gezonde voeding

1.6   Belangrijke voedingsstoffen

   1.6.1   Eiwit

   1.6.2   Calcium

   1.6.3   Vitamine B2

   1.6.4   Vitamine B12

1.7   Het gebruik van enzymen

   1.7.1   Kerulac

   1.7.2   Kerutabs

1.8   Bijzondere situatie

   1.8.1   Uit eten

   1.8.2   Een etentje bij familie

   1.8.3   Op reis of vakantie

   1.8.4   Naar het buitenland

   1.8.5   Verjaardag en andere feestjes

1.9   Eigen aantekeningen

 

2 WEEKMENU

2.1   Weekmenu

2.2   Calorieën, energiebalans en -behoefte

   2.2.1   Wat zijn calorieën?

   2.2.2   Energiebalans

   2.2.3   Gemiddelde energiebehoefte

   2.2.4   Energiebehoefte in het weekmenu

2.3   Handleiding

   2.3.1   Regelmaat

   2.3.2   Wisselen met eetmomenten

   2.3.3   Eenheden

   2.3.4   Dranken

2.4   Weekmenu

2.5   Variatie

2.6   Eigen aantekeningen

 

3 VARIATIELIJST

3.1   Variatielijst

3.2   Handleiding

   3.2.1   Variatielijst

   3.2.2   Bij voorkeur en met mate producten

3.3   Productcategorieën

   3.3.1   Brood en graanproducten

   3.3.2   Smeerbare vetten

   3.3.3   Broodbeleg

   3.3.4   Melk en melkproducten

   3.3.5   Fruit

   3.3.6   Broodmaaltijd

   3.3.7   Soep

   3.3.8   Aardappel en aardappelvervangers

   3.3.9   Groente

   3.3.10 Vlees

   3.3.11 Vis, schaal- en schelpdieren

   3.3.12 Vleesvervangers

   3.3.13 Ei

   3.3.14 Kruiden

   3.3.15 Olie en vetten

   3.3.16 Jus

   3.3.17 Saus

   3.3.18 Warme maaltijd

   3.3.19 Nagerechten

   3.3.20 Tussendoortjes

   3.3.21 Snacks

   3.3.22 Dranken

   3.3.23 Alcoholische dranken

3.4   Eigen aantekeningen

 

4 RECEPTEN EN TIPS

4.1   Recepten

   4.1.1   Pasta met pesto en groene groenten

   4.1.2   Lauwwarme tonijnsalade, sperziebonen, mais

   4.1.3   Oosterse roerbakschotel met kip

   4.1.4   Vispannetje met linzen en paprika

4.2   Tips keuze voedingsmiddelen

4.3   Overige tips

4.4   Eigen aantekeningen

Vorige