Partners

Onderstaande partijen zijn onze Partners. Is het niet als medebeschermer van gezonde voeding dan is het op andere onderdelen van onze dienstverlening.

 

Dokteronline.com

Dokteronline.com adviseert digitaal over gezondheid, klachten en probleembestrijding. Via Doktersonline.com kan zelfs een online doktersconsult, eventueel medicijnvoorschrift en medicijnen (bij officiële Europeesche apothekers en drogisterijen) worden besteld.

BSP-Mediation

BSP-Mediation is een hoogwaardige mediationorganisatie gespecialiseerd in zakelijke kwesties, arbeidsconflicten en conflictbegeleiding. DietCetera deelt het management met BSP-Mediation zodat we kundig management hebben tegen beperkte kosten.

MyFoodMatch

MyFoodMatch is een blogsite met leuke, interessante, nuttige of prikkelende stukjes over voeding in als zijn facetten. De blogs worden geschreven door diëtisten waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)

De Nederlandse Vereniging van Diëtisten is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist. De NVD positioneert en profileert de diëtist als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid.

Voedingscentrum

Het Voedingscentrum is de autoriteit die consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie biedt over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.