Quotes over DietCetera

Quotes

Ontvangen quotes, uitspraken, referenties en citaten.
Wanneer u ook wat over ons wilt melden dan vernemen we dat graag.

Wat een fijn boekje (vetarm afvallen) heb ik van jullie ontvangen. Kan je me ook het voedingsplan ‘Gewichtsbehoud' opsturen? Ik schreef zonet de 39,95EUR over.

Sofie Van Hecke, Merendree België

Ongelofelijk wat een werk jullie aan het buitenland dieet gehad hebben! Ziet er erg goed uit, duidelijke en mooie opzet. Mocht ik nog feedback hebben dan horen jullie dat uiteraard.
Nogmaals bedankt!!

Mariëlle Weijland, cliënt en diëtist

Inmiddels merk ik dat ik meer energie krijg en weinig schommelingen heb in mijn suikerspiegel. Ook de eczeem wordt minder. Bedankt voor het advies.

Cliënte met burn-out klachten

 

Inderdaad heb ik het effect van het dieet gemerkt. De eerste weken waren best pittig, door het overschakelen. Inmiddels merk ik dat ik meer energie krijg en weinig schommelingen heb in mijn suikerspiegel. Ook de eczeem wordt minder. Bedankt voor het advies. 
Cliënte met burn-out klachten
05 mei 2016
Ongelofelijk wat een werk jullie aan het buitenland dieet gehad hebben! Ziet er erg goed uit, duidelijke en mooie opzet. Mocht ik nog feedback hebben dan horen jullie dat uiteraard. Nogmaals bedankt!!
Mariëlle Weijland, cliënt en diëtist
04 mei 2016
Wat een fijn boekje (vetarm afvallen) heb ik van jullie ontvangen. Kan je me ook het voedingsplan ‘Gewichtsbehoud' opsturen? Ik schreef zonet de 39,95EUR over.
Sofie Van Hecke, Merendree België
07 jul 2015
Ik heb het voedingsplan voor de patiënt met een tekort aan schildklierhormoon doorgenomen. De informatie geeft een goed beeld van de aandoening, gerelateerd aan voeding met een duidelijke uitleg. Het weekmenu geeft een goed houvast en scheelt een hoop energie het allemaal zelf te moeten samenstellen. Er is ruimte voor aantekeningen, wat het nog persoonlijker kan maken. Zeker voor mensen die een vergrote kans hebben op het krijgen van een schildklieraandoening (hypothyreoïdie) of die op de grens zitten, kan het een aanrader zijn.
Antoinette de Fouw, ervaringsdeskundige
04 feb 2015
Snel en zorgvuldig. Complete inhoud en prettig leesbaar. Gericht op de klant en niet met vakmanspraat. Hulde ga zo door.
Ellen van der Laan, cliënt
03 dec 2014
Ik ben bewust met mijn gezondheid bezig. Voeding past daar in. Ik heb daarvoor een eigen voedingsplan besteld welke gericht is op gezonde voeding welke past bij mijn leeftijd en levensstijl. Mijn voedingsplanboekje vind ik: prettig leesbaar, met een goede uitleg, lekker veel alternatieven, goed bruikbare recepten, met zorg samengesteld en als totaal erg compleet. Ik kan het dan ook rustig aan iedereen aanraden.
Janet de Graaf, cliënt
25 sep 2014
Je zal het zelf herkennen; er mogen eigenlijk wel een paar kilootjes af, je bent moe, lusteloos, geen energie, noem maar op. Ook ik had er last van, na de lunch stortte ik altijd zowat in. Moest ik echt slapen om de middag en avond enigszins door te komen.Na een ongelukkige val in het buitenland, waarbij ik mijn enkelband scheurde, hoorde ik de manager van het hotel tegen mij zeggen, (die samen met mijn man mij hielp de trap op te dragen toen het net gebeurd was); goh, je hebt zeker zwaar ontbeten?? grrrr.Toen ik daarna thuis kwam en zo'n beetje aan huis gekluisterd was, begon er bij mij een lichtje te branden. Ik die 2x per week naar de sportschool gaat, die regelmatig de fiets pakt. Kreeg er niet meer energie van, ik viel geen gram af, integendeel. En ik bleef maar moe. Dat frustreerde me. Totdat ik DietCetera ontdekte en eens verder ging kijken/vragen wat zij mij konden bieden. Wellicht hadden ze voor mij een oplossing?En wat bleek, ik kreeg gewoon te veel suikers en koolhydraten binnen, waardoor mijn lichaam hard moet werken om deze stoffen af te voeren. Ik bestelde een eigen Voedingsplan met daarin nuttige tips, adviezen en koolhydraat en suikervrije recepten en ben er mee aan de slag gegaan. Ik werd een ander mens, met meer energie en viel ook geleidelijk af. 2 vliegen in 1 klap :-) Ik ben erg blij dat ik de stap genomen heb. Nooit gedacht en geweten dat "verkeerde" voeding zo'n invloed heeft op je lichaam. Dus mensen kom in actie, grijp deze kans en ga aan de slag! Je zal zien, dat het werkt! De energie is terug, ik ben een 8-tal kilo's kwijt en voel me veel beter. Carolien
Carolien Wuite, cliënt
03 sep 2015
Wat een goed idee, om voor een aantal veel voorkomende aandoeningen en doelen een persoonlijk voedingsboekje te ontwikkelen, dankjewel DietCetera! Dankzij jullie voedingsplan is mijn cholesterolspiegel in minder dan 2,5 maand afgenomen, zo kreeg ik gisteren te horen. Het grappige is dat het boekje rekening houdt met mijn persoonlijke energieverbruik (ben fanatiek hardloopster) en mijn leeftijd, zodat er geen tekorten van belangrijke voedingsstoffen ontstaan. Echt een super praktisch en effectief plan wat mij betreft mijn welgemeende complimenten hiervoor.
Saskia Jacobs, cliënt
07 aug 2014
Als vegetariër blijft het een uitdaging om voedingsadviezen te vinden die wat verder reiken dan de gebruikelijke do's en don'ts. Het voedingsplan dat ik laatst bij DietCetera bestelde geeft veel meer handvaten, uitgaande van je persoonlijke omstandigheden en voorkeuren (mijn echtgenote probeert bij het koken zelf zoveel mogelijk gluten te vermijden). In ons geval een lastige combinatie, maar het voedingsplan boekje helpt je een enorm stuk op weg en we hebben er bijna dagelijks gemak van.
J. van Steenvoorden, cliënt
01 aug 2014
Ik dacht veel van voeding af te weten maar was toch nieuwsgierig wat uw voedingsplan van DietCetera daar nou aan toe kon voegen. Nou ik heb het besteld en gelezen. Fantastisch, ik was redelijk op de goede weg maar op een aantal fronten sloeg ik toch echt de plank mis. Ik heb er veel bijgeleerd. En het voordeel van het boek is dat het mijn eigen boek is. Ik schrijf er gewoon mijn eigen bemerkingen (zoals smaak, eigen merken en gewenste combinaties) bij en weet waar ik bewuste aandacht voor moet hebben. Ik heb besloten een aantal vriendinnen uw voedingsplan boek als cadeau te geven.
Jannie Boer, cliënt
27 jul 2014
Ik heb bij deze diëtistenorganisatie een voedingsadvies gekocht om mijn weerstand te verhogen. Omdat ik nogal vaak verkouden ben, wilde ik graag door middel van normale voeding mijn weerstand verhogen, in plaats van met pilletjes en poeders. Voor maar € 9,95 kreeg ik een heel uitgebreid voedingsadvies waarmee aan de slag kon. Sinds ik de adviezen volg, heb ik niet alleen het gevoel dat mijn weerstand beter is, ook ben ik energieker en kan ik mij beter concentreren.
Sanne van den Bos, cliënt
26 feb 2014
Sinds een aantal jaren kamp ik met een koemelkallergie waardoor ik geregeld -meestal gelukkig voor korte tijd- niet in staat ben om te werken. Ik was dan ook heel blij toen ik de site van DietCetera ontdekte. Niet alleen vanwege het laagdrempelige concept dat kostentechnisch gunstig te noemen is, maar vooral ook vanwege de kwaliteit van de adviezen en de prettige benadering van de medewerkers. Ik koos voor de persoonsgerichte diensten met 4 korte consulten en een weekmenu (wel zo handig als je doordeweeks druk bent om in een keer je boodschappen te kunnen doen) en voel me prima. Dus ja, tot nu toe ben ik een zeer tevreden cliënt.
Liesbeth Langenkamp, cliënt
12 dec 2013
Tijdens mijn stage voor de studie Voeding en Diëtetiek heb ik het team achter DietCetera leren kennen. Het is een gepassioneerd team met een open (toegankelijk en gastvrij) karakter, dat met oprechte interesse naar je luistert. Het deed mij dan ook goed om te zien dat DietCetera mijn sterke punten wist te benutten. Dit maakte het voor mij makkelijk om mezelf te ontwikkelen. Omdat ook bij het realiseren van een voedingsdoel of wens ontwikkeling een rol speelt, weet ik dat DietCetera cliënten daarbij goed kan helpen. Want zoals gezegd: bij DietCetera staat de cliënt centraal.
Florinda Schriek, diëtiste
03 okt 2013
eHealth is ook voor dieetadvies zeer efficiënt!
Dr. Robert Mol, Huisarts / emaildokter.nl
01 aug 2013
DietCetera is mijn laatste stageplaats geweest tijdens mijn opleiding Voeding en Diëtetiek. Bij DietCetera ben ik onder de indruk geraakt van de moderne aanpak en van de ambitie om de cliënt centraal te stellen. Persoonlijk heb ik bij DietCetera geleerd om zoveel mogelijk vanuit de positie van de cliënt te denken. De gedrevenheid waarmee gewerkt wordt bij DietCetera is terug te zien in de hoogwaardige diensten en producten die zij te bieden hebben. Ik denk dat DietCetera veel te bieden heeft, er zit voor iedereen wel wat bij. 
Joyce Boer, Diëtist
01 aug 2013
Als diëtist, maar ook als student Health Care Management zie ik de gezondheidszorg steeds duurder worden. De kosten moeten omlaag, terwijl de kwaliteit en klanttevredenheid omhoog moeten. Dat vraagt om innovatie. DietCetera is zo’n innovatieve organisatie op het gebied van voeding en dieetadvies. Het combineert de betaalbare en toegankelijke manier van internet met hoogwaardige adviezen, toegespitst op de wensen van de klant. Ik beveel DietCetera dan ook aan bij iedereen om meer te bereiken met zijn of haar voeding.
Erwin Buurman, Diëtist
01 aug 2013
Ik werk 5 dagen in de week voor een werkgever en heb daarnaast nog mijn huishouden. Wat ben ik blij dat je bij DietCetera gewoon alle adviezen en dieetbegeleiding vanuit huis en op elk tijdstip kunt krijgen. En daarnaast nog heel goed ook. DietCetera is voor mij een uitkomst bij mijn dieet.
Helga Vuijst, cliënt
11 dec 2013
In mijn functie als coach, hypnotherapeut en relatietherapeut weet ik dat ieder zijn eigen manier heeft van communiceren. Bereikbaarheid is echter altijd van groot belang. Doordat ik deels vanuit Spanje werk maak ik zelf flink gebruik van digitale media zoals mail en telefoon. Dat werkt uitstekend. Als Diabetes type-2 patiënt weet ik daarnaast ook welke nuttige adviezen een diëtist kan geven. De verschillende mogelijkheden die DietCetera aanbiedt komen mij dan zelf ook fantastisch uit.  
Carla van Hemert, coach, hypnotherapeut, relatietherapeut en diabetes patiënt
01 aug 2013
De Nederlandse Vereniging voor eHealth (NVEH) streeft naar het verhogen en handhaven van de kwaliteit van eHealth in Nederland. De werkwijze van DietCetera is vernieuwend, klantvriendelijk en laagdrempelig. De NVEH staat achter deze manier van werken. 
John T. Knieriem, lid Dagelijks Bestuur NVEH
01 aug 2013