Diëtisten adviezen

Advies

Onze diëtistadviezen zijn gericht op uw voedingsdoel en houden rekening met de, voor uw voeding, belangrijkste persoonlijke factoren. Deze adviezen staan op schrift (papier of digitaal document) zodat u alles op het door u gewenste moment kunt (na)lezen.
 
Het voedingsadvies geeft ondermeer de onderbouwing van uw (di)eetaanpassing aan. In het weekmenu, variatielijst en uw voedingsplan staan welke voedingsproducten kunt u het beste eten en drinken, hoeveel en wanneer maar ook welke juist niet. En daarnaast bevatten de uitgeschreven adviezen nog veel meer relevante informatie en tips.
 

Dienstenoverzicht

Voedingsadvies
Prijs
€ 9,95

In het voedingsadvies geven onze diëtisten een duidelijk advies en relevante informatie hoe u uw voedingsdoel (dieet) het beste kunt bereiken of behouden. Hierbij geven we tevens aanvullende tips en zelfs informatie buiten de voeding om.

Dit voedingsadvies kan gecombineerd worden met het eventueel voor dat voedingsdoel ook leverbare weekmenu en variatielijst.

Voedingsadviezen zijn voor u uitgeschreven en sturen we u als mailbijlage zodat u die digitaal kunt opslaan en/of printen. Het voedingsadvies is gemiddeld tussen de 10 en 20 pagina's groot.

Buitenland dieet
Prijs
€ 9,95

Het buitenland dieet is een productenlijst met te vermijden, weinig en zonder de allergene stof. In vijf talen naast elkaar zijnde Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Ideaal voor verblijf in het buitenland of buitenlandse gasten in Nederland. Momenteel alleen nog voor lactose intolerantie (lactosevrij).

Weekmenu (7 dagen)
Prijs
€ 11,95

In het weekmenu staat gedetailleerd; wat, wanneer en in welke hoeveelheden u gedurende 7 dagen kunt eten en drinken binnen uw voedingsdoel (dieet). In dit weekmenu staan tevens 4 recepten en veel aanvullende relevante informatie.

Dit weekmenu is zelfstandig goed te gebruiken. Maar past ook goed naast het voedingsadvies en de eventueel voor dit voedingsdoel leverbare variatielijst.

Dit weekmenu hebben we voor u uitgeschreven en sturen we u als mailbijlage zodat u die kunt opslaan en/of printen. Het weekmenu is gemiddeld tussen de 10 en 15 pagina's groot.

Variatielijst
Prijs
€ 12,95

De variatielijst verstrekt u gedetailleerd, per eetmoment en per voedingssoort, veel concrete mogelijkheden en alternatieven wat u het beste wel en niet kunt eten en drinken binnen uw voedingsdoel (dieet).

Deze variatielijst is zelfstandig goed te gebruiken. Maar past ook goed naast het voedingsadvies en het eventueel voor dit voedingsdoel leverbare weekmenu.

Deze variatielijst hebben we voor u uitgeschreven en sturen we u als mailbijlage zodat u die kunt opslaan en/of printen. De variatielijst is gemiddeld tussen de 15 en 25 pagina's groot.

Uw voedingsplan
Prijs
€ 39,95

Uw voedingsplan is een combinatie van voedingsadvies, weekmenu, variatielijst en aanvullende tips betreffende uw voedingsdoel (dieet).

Uw voedingsplan wordt speciaal voor u samengesteld, op naam gesteld, speciaal voor u gedrukt, in boekvorm (oplage van 1 als softcover c.q. paperback van gemiddeld 80 A5 pagina's) gebonden en per post bij u bezorgd. Bij het samenstellen houden we rekening met de belangrijkste persoonlijke kenmerken van uw dieet zijnde uw voedingsdoel, geslacht, leeftijd en activiteitenniveau. Het is daarmee een zeer compleet en net verpakt diëtistenadvies wat u overal kunt lezen en aanpassen aan uw eigen smaak en voorkeur.