Brede diëtisten informatie over voedingsdoelen

Vitamines

Deze pagina bevat verwijzingen naar de voedingsdoelverdiepingen welke vallen onder de subcategorie vitamines. Per voedingsdoel is daar specifieke informatie te lezen betreffende:

 

Externe informatie of producten

We zijn extern onderstaande boeken, betreffende vitamines, voor u tegengekomen:

  • De actuele voedingstabel. Auteur Elsa Vleer, Nederlands, 112 pagina's. Overzicht van de voedingswaarden van ruim 1.000 voedingsmiddelen. Na een inleiding en een uitleg over welke vitaminen en mineralen in welke voedingsmiddelen het meest voorkomen volgt een opsomming van de producten die de meeste vitamines en mineralen bevatten. Daarbij een alfabetische lijst van voedingsmiddelen.
  • De spirituele voedingswijzer. Auteur Monique Timmers, Nederlands, 83 pagina's. Informatie over geneeskrachtige voeding, de juiste voedselcombinaties, specifieke natuurlijke (genees)middelen, essentiële vitamines, mineralen en voedingssupplementen die vitaliserend en verjongend werken en ons stressbestendiger maken. Daarnaast oefeningen en denktechnieken die ons helpen om beter te functioneren en ons vermogen aanspreken om onze cellen te vernieuwen.
  • Supplementen onder de loep. Auteur Brian Clement, Nederlands, 216 pagina's. Voedingssupplementen zijn voor een groot deel chemisch geproduceerd en zijn beslist niet gelijkwaardig aan de natuurlijke. Vaak blijken ze nutteloos en zelfs schadelijk te zijn. De auteur heeft hiervan een studie gemaakt en wil mensen de weg wijzen naar gezonde voeding en producten.
  • Het Gouden Boekje voor de Gezondheid. Auteur Gert E. Schuitemaker, Nederlands, 96 pagina's. Kies uw juiste voedingssupplement met een simpel stappenplan. Uw vragen worden in dit boek beantwoord, onder andere over de zin en onzin van het nemen van extra vitamines en mineralen.

 

Disclaimer voedingsdoelen

DietCetera geeft u met bovenstaande tekst slechts algemene informatie. Wij hebben deze tekst niet gericht op individuele personen en omstandigheden. Vanzelfsprekend hebben we wel getracht deze informatie zo duidelijk en correct mogelijk te omschrijven. U blijft echter zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en interpretaties. Mocht u specifieke vragen of problemen hebben dan adviseren we u contact op te nemen met uw (huis)arts, diëtist of andere deskundigen. DietCetera is niet aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het onjuist interpreteren van deze tekst.

 

Vorige

top