Zorgverzekering toelichting

Inhoudsopgave

 

Uw voedingsplan geeft u concrete adviezen en aanwijzingen om uw conditie en gezondheid te stimuleren. Voor het voedingsdoel duursport (uithoudingsvermogentoename) heeft tevens een gediplomeerde fitnesstrainer, naast de diëtisten, aan uw voedingsplan meegeschreven.

De inhoud van uw voedingsplan is uniek, dus verschillend. Met de onderstaande inhoudsopgave geven we u een indruk wat de samenstelling is van uw voedingsplan betreffende het voedingsdoel duursport (conditietoename). Dit voedingsplan heeft gemiddeld genomen 80 A5 pagina's maar kan mogelijk 1 of 2 pagina's afwijken. Dit omdat er altijd persoonlijke aanpassingen voor u worden gemaakt.

Via het overzicht welke voedingsplannen leverbaar zijn kunt u het makkelijkste uw eigen voedingsplan bestellen.

 

VOORWOORD

 

ALGEMEEN

Persoonlijke gegevens

Disclaimer

Copyright

 

INHOUDSOPGAVE

 

1 VOEDINGSADVIES

1.1   Duursport (conditietoename)

1.2   Training

   1.2.1   Specificiteit

   1.2.2   Overload

   1.2.3   Wet van de verminderde meeropbrengst

   1.2.4   Reversibiliteit

1.3   Voeding en duursport

   1.3.1   Koolhydraten

   1.3.2   B-vitamines

   1.3.3   IJzer

   1.3.4   Magnesium

   1.3.5   De Schijf van Vijf

   1.3.6   Het belang van voldoende vocht

1.4   Eten en drinken VOOR het sporten

1.5   Eten en drinken TIJDENS het sporten

   1.5.1   Fruit

   1.5.2   Repen

   1.5.3   Energiegels

   1.5.4   Overig

   1.5.5   Dranken

1.6   Eten en drinken NA het sporten

1.7   Het belang van rust

1.8   Verminderde weerstand door zeer intensief duursporten

   1.8.1   Vitamine C

   1.8.2   Vitamine D

1.9   De man met de hamer

1.10  Eigen aantekeningen

 

2 WEEKMENU

2.1   Duursport (conditietoename)

2.2   Calorieën, energiebalans en -behoefte

   2.2.1   Wat zijn calorieën?

   2.2.2   Energiebalans

   2.2.3   Gemiddelde energiebehoefte

2.3   Handleiding

   2.3.1   Regelmaat

   2.3.2   Wisselen met eetmomenten

   2.3.3   Eenheden

   2.3.4   Dranken

2.4   Weekmenu

2.5   Variatie

2.6   Eigen aantekeningen

 

3 VARIATIELIJST

3.1   Inleiding

3.2   Handleiding

   3.2.1   Variatielijst

   3.2.2   Bij voorkeur en met mate producten

3.3   Productcategorieën

   3.3.1   Brood en graanproducten

   3.3.2   Smeerbare vetten

   3.3.3   Broodbeleg

   3.3.4   Melk en melkproducten

   3.3.5   Fruit

   3.3.6   Broodmaaltijd

   3.3.7   Soep

   3.3.8   Aardappel en aardappelvervangers

   3.3.9   Groente

   3.3.10  Vlees

   3.3.11  Vis

   3.3.12  Vleesvervangers

   3.3.13  Ei

   3.3.14  Kruiden

   3.3.15  Olie en vetten

   3.3.16  Jus

   3.3.17  Saus

   3.3.18  Warme maaltijd

   3.3.19  Nagerechten

   3.3.20  Tussendoortjes

   3.3.21  Snacks

   3.3.22  Dranken

   3.3.23  Alcoholische dranken

3.4   Eigen aantekeningen

 

4 RECEPTEN EN TIPS

4.1   Recepten

   4.1.1   Pasta met geitenkaas en broccoli

   4.1.2   Lauwwarme tonijnsalade, sperziebonen, mais

   4.1.3   Oosterse roerbakschotel met kip

   4.1.4   Vispannetje met linzen en paprika

4.2   Tips keuze voedingsmiddelen

4.3   Overige tips

4.4   Eigen aantekeningen

Vorige