Zorgverzekering toelichting

Inhoudsopgave

 

Uw voedingsplan geeft u concrete adviezen en aanwijzingen hoe u na het afvallen op een gezonde en verantwoorde wijze uw behaalde gewicht kunt behouden. Het helpt het jojo effect tegen te gaan en is geschikt na elk denkbaar afvaldieet (dus ook welke u elders heeft gevolgd).

De inhoud van uw voedingsplan is uniek, dus verschillend. Met de onderstaande inhoudsopgave geven we u een indruk wat de samenstelling is van uw voedingsplan betreffende het gecombineerde voedingsdoel richting gewichtsbehoud en gewichtsbehoud. Dit voedingsplan heeft gemiddeld genomen 84 A5 pagina's maar kan mogelijk 1 of 2 pagina's afwijken. Dit omdat er altijd persoonlijke aanpassingen voor u worden gemaakt.

Via het overzicht welke voedingsplannen leverbaar zijn kunt u het makkelijkste uw eigen voedingsplan bestellen.

 

VOORWOORD

 

ALGEMEEN

Persoonlijke gegevens

Disclaimer

Copyright

 

INHOUDSOPGAVE

 

1 VOEDINGSADVIES

1.1   (Richting) gewichtsbehoud

1.2   Gedragsverandering

1.3   Hoe werkt het

   1.3.1   Stap voor stap opbouwen

   1.3.2   Gemiddelde energiebehoefte

1.4   Opbouw van calorieën

1.5   Gezonde voeding en variatie

1.6   Vitamines en mineralen

1.7   Vezels en vocht

1.8   Bewegen

1.9   Gewichtstoename

1.10 Afvallen tijdens het opbouwschema

1.11 Motivatie

1.12 Meten en wegen

1.13 Terugval en moeilijke momenten

1.14 Eigen aantekeningen

 

2 WEEKMENU

2.1   (Richting) gewichtsbehoud

2.2   Calorieën, energiebalans en gemiddelde energiebehoefte

   2.2.1   Wat zijn calorieën?

   2.2.2   Energiebalans

2.3   Handleiding

   2.3.1   Regelmaat

   2.3.2   Wisselen met eetmomenten

   2.3.3   Eenheden

   2.3.4   Dranken

2.4   Weekmenu

2.5   Variatie

2.6   Eigen aantekeningen

 

3 VARIATIELIJST

3.1   Variatielijst

3.2   Handleiding

   3.2.1   Variatielijst

   3.2.2   Bij voorkeur en met mate producten

3.3   Productcategorieën

   3.3.1   Brood en graanproducten

   3.3.2   Smeerbare vetten

   3.3.3   Broodbeleg

   3.3.4   Melk en melkproducten

   3.3.5   Fruit

   3.3.6   Broodmaaltijd

   3.3.7   Soep

   3.3.8   Aardappel en aardappelvervangers

   3.3.9   Groente

   3.3.10 Vlees

   3.3.11 Vis

   3.3.12 Vleesvervangers

   3.3.13 Ei

   3.3.14 Kruiden

   3.3.15 Olie en vetten

   3.3.16 Jus

   3.3.17 Saus

   3.3.18 Warme maaltijd

   3.3.19 Nagerechten

   3.3.20 Tussendoortjes

   3.3.21 Snacks

   3.3.22 Dranken

   3.3.23 Alcoholische dranken

3.4   Eigen aantekeningen

 

4 RECEPTEN EN TIPS

4.1 Recepten

   4.1.1   Pasta met geitenkaas en broccoli

   4.1.2   Lauwwarme tonijnsalade, sperziebonen, mais

   4.1.3   Oosterse roerbakschotel met kip

   4.1.4   Vispannetje met linzen en paprika

4.2   Tips keuze voedingsmiddelen

4.3   Overige tips

4.4   Eigen aantekeningen

Vorige